mette wibeck anbefalinger
mette wibeck anbefalinger


Karsten Kolding

Chefredaktør og marketingschef,

Samvirke

Jacob Ludvigsen

Forfatter til bogen:

"Den fulde sandhed om spiritus"

Lars Erik Strandberg

Forlægger

Camilla Bojsen-Møller

Forfatter til bogen: "OST på bordet"

Mette har været pr-ansvarlig for en række ny Samvirke Bøger. Her har hun trukket på sit store netværk hos medierne og ellers fundet de rette veje ind, når det har været vejen frem. Alt sammen med det helt rigtige miks af på den ene side entusiasme og indlevelse og på den anden side systematik og vedholdenhed.

 

Ved mit første møde med Mette Wibeck slog det mig, hvor godt hun havde sat sig ind i min nye bog. Hendes oplæg var præcist og professionelt, og vi fik i løbet af halvanden time mixet vores mediekendskab til en strategi, som Mette byggede videre på. Bogen udkom i november, hvor der virkelig er trængsel i medierne, men i kraft af det insisterende salgsarbejde lykkedes det at vække mere opmærksomhed, end jeg havde ventet. Som forfatter kan man jo ikke selv ringe rundt til medierne og presse dem. En dygtig mellemkvinde er guld værd, og det lykkedes for Mette at fastholde opmærksomheden i godt to måneder, og derefter afrapporterede hun alle de artikler, radio- og tv-udsendelser, som bogen havde givet anledning til. Strandberg Publishing er blandt de mindre forlag, men med Mette som pressechef vokser det sig på omgangshøjde med giganterne. Hun er et naturtalent i en vanskelig branche.

 

Som presseansvarlig for mange af Strandberg Publishings bøger yder Mette Wibeck altid en effektiv og målrettet indsats. Gennem sit store netværk sikrer hun bøgerne maksimal eksponering på alle medieplatforme. Jeg giver hende min bedste anbefaling!

Mette har stået for PR af min bog "OST på bordet", der udkom hos Samvirke i marts 2015. Mette og jeg mødtes for at tale om bogen og de relevante medier, hvorefter Mette skrev en pressemeddelelse, som hun sendte ud. Hendes opfølgning har gennem hele forløbet været hurtig og præcis. Resultatet taler for sigt selv: Bogen har været omtalt på TV og radio (landsdækkende og regionalt), aviser, ugeblade, magasiner samt diverse hjemmesider og blogs.Se flere anbefalinger på LinkedIn