om mette wibeck kommunikation pr events kulturformidling konsulentopgaver eventarvejde markedsføring
om mette wibeck kommunikation pr events kulturformidling konsulentopgaver eventarvejde markedsføring cvHar I brug for at få synlighed til jeres projekt eller produkt? Har I brug for at kommunikere klart og skabe events, der vækker nysgerrighed? Så er jeg den rette til at løfte opgaven.


Empati, integritet og ordentlighed er kodeordene i mit arbejde. Jeg er optaget af at forstå det enkelte menneskes og organisationens udfordringer - og de samfundsmæssige sammenhænge, de indgår i. I tæt dialog med mine kunder omsætter jeg disse sammenhænge til en gennemtænkt strategi og klare budskaber, der formidles via de relevante kanaler.


Jeg kan både løse konsulentopgaver fra mit eget kontor og fungere som ad hoc-kommunikationsafdeling i organisationer, virksomheder og institutioner. Så hvis I har brug for et par ekstra hænder til jeres PR-, kommunikations- eller eventarbejde, kan I benytte mig i kortere eller længere perioder.


Jeg brænder for kommunikation og kulturformidling, som jeg har arbejdet med i en årrække. Jeg har dybtgående erfaring inden for strategisk kommunikation, PR, pressearbejde, markedsføring samt events og idéudvikling.


Som uddannet cand.comm. fra RUC har jeg den faglige ballast i orden. Min karriere begyndte på Det Kongelige Teater, hvor jeg arbejdede som pressemedarbejder for skuespilafdelingen i 6 år. Siden fulgte et drømmejob som kommunikations- og marketingskoordinator for Golden Days Festivalen. I 2006 flyttede jeg til Belgien med min familie, hvor jeg arbejdede som karrierecoach. I 2011 flyttede vi tilbage til Danmark, hvor jeg som selvstændig siden har lavet projekter for bl.a. Studieskolen, Foreningen Nydansker og Strandberg Publishing.  I januar 2015 etablerede jeg Wibeck - Kommunikation, PR & Events.


LinkedInmKontakt

om mette wibeck kommunikation pr events kulturformidling konsulentopgaver eventarvejde markedsføring